Overslaan en naar de inhoud gaan

Retail

READY-TO-WEAR

Prijsbeleid en betalingen

Al onze vermelde prijzen zijn in € en zijn inclusief BTW.

In onze winkels kan de Klant cash, met bankkaart of per overschrijving betalen (met voorschot).

Bestellingen

Bestellingen van items van onze ready-to-wear collectie zijn mogelijk, met beperkingen. De lengte van een ready-to-wear item kan gepersonaliseerd worden.

Het is ook mogelijk om een stuk te bestellen van de reeds bestaande collectie indien deze sold out is, op voorwaarde dat er genoeg stof beschikbaar is, voor een supplement van € 200.

Wanneer er een aanbetaling van 30 tot 50% gevraagd wordt aan de Klant, dient deze instant betaald te worden. Indien dit niet gebeurt, heeft NATAN het recht om zijn diensten stop te zetten tot het volledige bedrag ontvangen is.

Reservaties

Een stuk kan gereserveerd worden tot 48 uur zonder extra bijkomende kosten. Wanneer de Klant een item langer dan 48 uur wenst te reserveren, wordt er een aanbetaling van 30 tot 50% gevraagd. Indien de Klant deze aanbetaling niet betaalt, wordt de item uit de reservaties gehaald en terug in winkel gehangen.

Retours

De Klant heeft het recht om binnen 14 kalenderdagen na zijn aankoop, een item terug te brengen naar of om te ruilen in één van de NATAN winkels, binnen hetzelfde land. Bij deze actie vraagt NATAN een vertoning van het kassaticket en het kledingstuk in zijn originele staat.

De Klant krijgt als gevolg een waardebon met het bedrag van de betaalde prijs voor het kledingstuk. Deze bon is geldig gedurende een periode van 6 maanden.

Herstellingen of aanpassingen

Bij elk verzoek tot aanpassing of herstelling van een kledingstuk, behoudt NATAN zich het recht om een vergoeding aan te rekenen, op basis van het materiaal (stof) en de werkuren die nodig zijn om deze aanpassing/herstelling te verwezenlijken. Dit verzoek kan geweigerd worden indien het artikel tekenen van slijtage vertoont of ouder is dan 3 jaar. Bovendien moet er rekening gehouden worden met een termijn van gemiddeld 2 weken.

Kledingstukken die reeds aangepast werden naar de wensen van de Klant kunnen niet teruggenomen, noch omgeruild worden.

Defecte artikelen

Kledingstukken met gebreken kunnen door NATAN gerepareerd worden, door een gelijkwaardig artikel worden vervangen of worden terugbetaald, op voorwaarde dat het door NATAN in de winkel ontdekt werd of aan NATAN gemeld werd binnen 6 maanden na levering van het artikel aan de Klant, zonder te zijn gedragen.

Bij elk defect dat veroorzaakt werd door een externe factor, is bovenstaande niet van toepassing.

 

NATAN COUTURE

De bovenstaande voorwaarden zijn ook geldig op de Natan Couture collectie.

Voor Couture op maat, gelden er bijkomende voorwaarden;

Fittings

Bij Couture creaties op maat worden twee tot vier (afhankelijk van de complexiteit) passessies aanbevolen. Tijdens deze sessies kunnen er verschillende stalen aangevraagd worden voor de selectie van de stof en de correcte model-stof match. Enkel na een finale beslissing betreffende het model alsook de stof, wordt er een prototype gecreëerd.

Prijsbeleid

Elk uniek kledingsstuk, heeft zijn eigen prijskaart. Deze wordt berekend op basis van de complexiteit (van de pasvorm), de exclusiviteit (van de stof) en het creatieve proces dat het stuk zal vergen voor het Couture atelier en het Couture team. Op basis van voorgaande elementen zal er aan de Klant een schatting gecommuniceerd worden, alsook van de tijd dat de confectie van het stuk in beslag zal nemen. Ook hier wordt er een aanbetaling tussen de 30 à 50% gevraagd.

Termijnen

Het gemiddelde termijn tussen het kiezen van de pasvorm en het afleveren van het stuk is 5 tot 7 weken, met tussentijds een passessie van het stuk om de 2 à 3 weken.

Voor trouwjurken geldt het gemiddelde termijn van 6 maanden.

In urgente omstandigheden kunnen bovenvermelde termijnen herzien worden.

 

Voor vragen hieromtrent, e-mail naar info@natan.be.