Overslaan en naar de inhoud gaan
Health comes first. All stores reopened with or without appointment. We are taking all measures to guarantee your safety.

Retail

De vermelde prijzen zijn inclusief alle taksen. De Klant kan contant, via kaart of bankoverschrijving betalen. In geval NATAN een voorschot vraagt van 30 tot 50%, dient dat onmiddellijk door de Klant voldaan te worden. Zo niet heeft NATAN het recht de prestaties op te schorten tot de ontvangst van de betaling.

Aangekochte artikels mogen tot 5 werkdagen na de aankoop worden terugbezorgd in alle NATAN winkels, mits in hetzelfde land, op vertoon van het aankoopbewijs en in dezelfde staat als wanneer het aangekocht werd. In ruil krijgt de Klant een aankoopvoucher van dezelfde waarde, die 6 maanden geldig is.

Voor alle aanpassingen of herstellingen behoudt NATAN zich het recht om retouchekosten in rekening te brengen of het verzoek weigeren in geval van ernstige gebruikssporen of slijtage van het stuk of wanneer het ouder is dan 3 jaar. Defecte stukken kunnen door NATAN hersteld worden, of wanneer dit niet mogelijk blijkt, vervangen door een equivalent stuk, mits vastgesteld door NATAN en ter kennis gesteld aan NATAN binnen een termijn van 6 maanden na inbezitstelling van de stukken aan de Klant. In geval van gebreken door externe oorzaken geldt dit niet.