Overslaan en naar de inhoud gaan

Natan Collective

NATAN is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische mode-landschap. Vandaag wil het huis jonge talenten uit verschillende domeinen in de kijker zetten. Via “NATAN Collective” kan Edouard Vermeulen zijn passie en ervaring delen met de volgende generatie Belgische creatieven, namelijk door hen een platform te bieden waarop ze hun creaties kunnen delen. Drie Belgische edities werden reeds gelanceerd. Een vierde editie is in de maak, in Nederland.

Eerste editie

Voor de eerste editie van NATAN Collective ging Natan een creatieve en innovatieve samenwerking aan met vier jonge, opkomende Belgische ontwerpers: Façon Jacmin, Valentine Witmeur, Goia Seghers en Dcember. Krachten werden gebundeld om een capsulecollectie te lanceren. Deze collectie werd tentoongesteld en verkocht in onze prêt-à-porter winkel in Brussel.

Tweede editie

Voor de tweede editie van NATAN Collective kregen vijf Belgische juweelontwerpers de gelegenheid om hun juwelen tentoon te stellen in de Natan prêt-à-porter winkel in Brussel: Espèces, Christa Reniers, Wouters & Hendrix, Joy en Axelle Delhaye. Deze eclectische samenwerking bracht elke juwelenliefhebber in vervoering.

Derde editie

Ditmaal werden jonge Belgische fotografen in de schijnwerpers gezet. Zeven getalenteerde fotografen werden geselecteerd door Edouard Vermeulen om het beste concept en kader te creëren rond eenzelfde couture stuk. Alle foto's waren intrigerend verschillend, maar stijlvol. Hun werk werd gedurende één maand tentoon gesteld in onze prêt-à-porter winkel in Brussel.